adidas Performance: Ženske Tenisice i Trenirke

Broj nađenih proizvoda: 43
12

Robnu marku adidas ne treba posebno predstavljati. Omiljena je zbog svoje visoke kvalitete, klasičnih triju pruga i izvanrednog osjećaja udobnosti. Tvrtki adidas ide sjajno: stekla je godine iskustva, zadobila povjerenje najistaknutijih sportskih zvijezda i proizvela legendarne modele koji ne izlaze iz mode. Tražiš modernu obuću kojom ćeš osvježiti svoj stil? Na pravom si mjestu! Istraži obuću iz adidasove kolekcije Performance!

 


Vratimo se u prošlost – popričajmo o počecima


Sve je započelo 1924. kada su braća Dassler odlučila otvoriti tvornicu obuće. Prvi su uspjeh doživjeli već četiri godine poslije kada je Lina Radke, njemačka atletičarka, postavila svjetski rekord na 800 metara noseći njihove tenisice. Kada je započeo Drugi svjetski rat, adidas je počeo proizvoditi obuću za vojnike.


Braća Dassler odlučila su se 1948. razići i poći svaki svojim putom. Godinu dana nakon toga jedan od braće, Adolf, stvorio je robnu marku prepoznatljivih triju pruga. Nastavio se procvat robne marke, uglavnom zbog sportaša koji su je proslavili po svijetu. Adolf Dassler predstavio je pred kraj šezdesetih prvu adidasovu trenirku, dok je 1970. dizajnirao prvu nogometnu loptu za FIFA-ino Svjetsko prvenstvo.


adidas Performance – omiljena kolekcija svih ljubitelja mode


Premda je robna marka već tada bila cijenjena na tržištu (kao što je i dandanas!), adidasovi dizajneri nisu se odmarali na lovorikama. Neprestano su tražili nova rješenja kako bi zadovoljili svoje kupce. Kolekcija Performance marke adidas pojavila se 2004. na tržištu zahvaljujući suradnji s britanskom modnom dizajnericom Stellom McCartney. Odmah je postala hit. Ljubitelje mode oduševio je spoj sportske obuće i svijeta mode. Novi je stil postao norma koju su prigrlili i obožavatelji tjelovježbe i pratioci najnovijih modnih trendova. Jesmo li te uvjerili? Onda pronađi savršen par za sebe!

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel