Mykita

Broj proizvoda: 6
Mykita

Mykita, njemački brend za naočale osnovan 2003. godine od strane Moritza Kruegera, Philippa Haffmansa, Daniela Haffmansa i Haralda Gottschlinga, poznat je po svojim inovativnim i minimalističkim dizajnovima naočala. Brend je stekao priznanje zbog napredne tehnologije i izrade.

Mykita je sudjelovao u suradnjama s brendovima poput Martine Rose, Maison Margiela i Damira Dome, često rezultirajući jedinstvenim i modno naprednim kolekcijama naočala.

Brend je prije svega prepoznat po svojim visokokvalitetnim i ručno izrađenim dioptrijskim i sunčanim naočalama koje sadrže lagane okvire i karakterističan estetski izgled. Mykita naočale slave se zbog inovativne uporabe materijala, uključujući nehrđajući čelik i acetat.

modna marka Mykita
Najpopularnije
Spol
Veličina
Boja
Cijena
Sunčane naočale Mykita Duane za muškarce, boja: srebrna, 10017251.SLIVER
Sunčane naočale Mykita Duane
Trenutna cijena:
241.90 €
Regularna cijena: 489.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 489.90 €
Sunčane naočale Mykita Borga za muškarce, boja: crna, 10029767.MATTE.BLACK
Sunčane naočale Mykita Borga
Trenutna cijena:
274.90 €
Regularna cijena: 459.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 321.90 €
Sunčane naočale Mykita Callum za muškarce, boja: crna, 10079869.BLACK
Sunčane naočale Mykita Callum
Trenutna cijena:
256.90 €
Regularna cijena: 429.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 300.90 €
Sunčane naočale Mykita Nis za muškarce, boja: crna, 10079888.BLACK-BLACK
Sunčane naočale Mykita Nis
Trenutna cijena:
270.90 €
Regularna cijena: 539.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 539.90 €
Sunčane naočale Mykita Riley za muškarce, boja: crna, 10079873.BLACK-BLACK
Sunčane naočale Mykita Riley
Trenutna cijena:
256.90 €
Regularna cijena: 429.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 300.90 €
Sunčane naočale Mykita Felix za muškarce, boja: zlatna, 10017352.GOLD-GOLD
Sunčane naočale Mykita Felix
Trenutna cijena:
249.90 €
Regularna cijena: 409.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 288.90 €

Mykita: Više od Mode 

Mykita je postao sinonim za inovativne i visokokvalitetne naočale, stvarajući most između tradicije i modernog dizajna. Ovaj brand se ponosi time što se pridržava najviših standarda izrade, uzimajući u obzir svaku sitnicu kako bi osigurao optimalno iskustvo za svoje kupce.

Nekada su naočale bile samo sredstvo korekcije vida. No, zahvaljujući brendovima poput Mykita, danas su naočale postale neizostavan modni dodatak za mnoge ljude širom svijeta. No, ono što istinski razdvaja Mykita od konkurencije nije samo njihov očaravajući dizajn, već i njihova neumorna posvećenost kvaliteti i preciznosti.

Mykita naočale nisu samo produkt, već odraz pažnje i strasti prema detaljima. Svaki par naočala dizajniran je s posebnom pažnjom, kako bi se osiguralo da korisnik dobije najbolje od oba svijeta: funkcionalnost i stil.

Zanimljivo je da je ova marka stekla veliku popularnost zahvaljujući svojim inovativnim tehnikama proizvodnje i upečatljivim dizajnerskim rješenjima. Mykita naočale su kombinacija tradicionalnih metoda i suvremenih tehnologija, što rezultira nevjerojatnom kvalitetom i izdržljivošću.

Sunčane naočale su posebna kategorija unutar Mykita asortimana. Ne samo da štite vaše oči od štetnih UV zraka, već pružaju i jedinstveni izgled koji odražava vaš osobni stil. 

Mykita Trgovine: Gdje Snovi Postaju Stvarnost

Za one koji preferiraju online kupovinu, Mykita je pokrio i tu bazu. Trgovine online Mykita nude istu široku paletu proizvoda, ali s dodatnom prednošću da možete kupovati iz udobnosti svog doma. S nekoliko klikova mišem, vaše omiljene naočale mogu biti na putu prema vama.

Naravno, kada kupujete online, Mykita jamči najvišu kvalitetu svojih proizvoda. Svaki par naočala prolazi kroz stroge kontrole kvalitete prije nego što dospije do kupaca.

U konačnici, Mykita je više od brenda. To je filozofija, posvećenost izvrsnosti i neumorna težnja za inovacijama. Kroz svoje trgovine, online platforme i, najvažnije, kroz svoje proizvode, Mykita se nastavlja istaknuti kao lider u svijetu modnih naočala.