adidas Performance za Muškarce

Broj nađenih proizvoda: 46
12

Linija Performance marke adidas jedinstvena je kolekcija namijenjena ambicioznim sportašima i gorljivim zagovornicima aktivnog životnog stila. Ako želiš napraviti snažan iskorak, bez obzira na to o kojoj je disciplini riječ, odaberi par tenisica iz kolekcije Performance. U asortimanu trgovine SneakerStudio možeš pronaći tenisice izrađene od inovativnih materijala vrhunske kvalitete koje svojim jedinstvenim dizajnom ostavljaju bez riječi. Obuća iz adidasove kolekcije Performance dostupna je u raznim fluorescentnim bojama. Ako ti se više sviđa klasičan izgled, bez brige, i ti ćeš pronaći savršen par. Određeni modeli koji su dostupni na mrežnom mjestu trgovine SneakerStudio opremljeni su granuliranom pjenom Boost. Svakim vam novim korakom vraća energiju čime se poboljšava učinkovitost vaše izvedba!

 


Potpuno proveden poslovni plan – kratka povijest robne marke adidas


Robna marka adidas nastala je 1949. Stvorio ju je Adolf Dassler, njemački poduzetnik. Njegov je cilj od samog početka bio revolucionirati tržište. I uspio je... Obuća marke adidas doista je promijenila pravila igre jer se proizvodila uporabom izdržljivih materijala koji štite stopalo od mogućih ozljeda. Tenisice su postale omiljen proizvod među profesionalnim sportašima i onima koji to žele postati. Obuću su tada (a ni danas nije drukčije) nosile najveće zvijezde. Robna marka adidas temelji se na neprestanom razvoju, strasti i savršenstvu, zbog čega je tvrtka danas jedna od najpoznatijih u cijelom svijetu. Njezine inovativne proizvode krasi jedinstven dizajn i tkanine koje u tvrtki neprestano usavršavaju kako bi stvorili najbolju obuću, odjeću i opremu.


Ostvari sve svoje ciljeve s pomoću tenisica iz adidasove kolekcije Performance – dostupno u trgovini SneakerStudio


Svakom je sportašu potrebna odgovarajuća oprema za napredak i postizanje uspjeha. Adidasove tenisice iz kolekcije Performance – savršene su ako želiš slijediti svoje strasti u stopu. Provjeri asortiman trgovine SneakerStudio i odaberi par tenisica po svojoj mjeri. Ako tražiš odjeću za tjelovježbu, ne smije ti promaknuti odjeljak adidas Performance s ponudom sportske odjeće.

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel