Bucket Hat - Šeširima

Broj nađenih proizvoda: 287

Proljetna sezona - kada sunce sve više sja, a izgledi za izlazak iz kuće sve primamljiviji, teško je pronaći bolji dodatak od ... modernog šešira! Kao što vjerojatno znate, uspješan styling ne znači samo cipele koje se dobro slažu s muške hlače i košuljama. Prava tajna je u dodacima koje sada možete pronaći u trgovini SneakerStudio! Srdačno vas pozivamo da se upoznate s proizvodima dostupnim u ovoj kategoriji!


Streetwear nisu samo kape!


Kako i priliči pravom sneakerheadu, prilikom odabira šešira za svoj styling odaberite model koji je adekvatan predstavljenom načinu života. Iz tog razloga, naš prijedlog su Kangol buket hats za glavu. Zašto Kangol? Odgovor je jednostavan! Izvrstan osjećaj za stil, klasika i dizajn dostojan svakog opuštenog stručnjaka za trendove. U ovoj kategoriji naći ćete moderne šešire u mnogim bojama! Možete ih nositi i za sportske i za ležerne stilizacije. Ne zaboravite odabrati elegantne tenisice za to, a styling izravno s Instagrama je spreman!


Šeširi koje obožavaju zvijezde svjetske pozornice


Povijest brenda Kangol rijetko tko zna, pa je vrijedno napomenuti da su beretke ovog brenda postale poznate posebno tijekom Drugog svjetskog rata. Tada su proizvedeni za britansku vojsku, a nekoliko godina kasnije i za tim na otvaranju Olimpijskih igara 1948. godine. Kangol bucket hats za glavu danas nose svi - odrasli, tinejdžeri, pa čak i najveće zvijezde svjetske scene. Zaljubili su se, između ostalih, i elegantni šeširi s logom slatkog klokana Beatlesi, Michael Jordan, pa čak i... Samuel L. Jackson! Želite li se pridružiti tako plemenitoj skupini? Ako je tako, onda nemojte čekati i naručite Kangol šešir već danas!


Stavite šešir i istaknite se iz gomile!


Kako vam se sviđa moda 19. stoljeća? Ili stil 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća? Ljudi su tada imali dobar ukus, zar ne? Šešir je bio obavezan element svakog elegantnog outfita. Vremena su se od tada promijenila, ali danas je lako uočiti čežnju za ovakvim načinom odijevanja. Stoga ćete u trgovinama sve češće susresti i ženske i muške modele šešira. Stoga, ako želite da se vaš outfit izdvoji iz gomile, svakako pogledajte što smo za vas pripremili u ponudi SneakerStudio!


Kape za svaku priliku


U našoj trgovini pronaći ćete ukusne šešire koji će vam biti od koristi u raznim okolnostima. Zahvaljujući njima upotpunit ćete svoje originalne kreacije, ali ne samo. Neki su modeli izrazito sportskih varijanti, jamčeći odličnu zaštitu od sunca. Provjerite asortiman SneakerStudio!

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel