adidas Performance: Tenisice i Odjeća

Broj nađenih proizvoda: 81

Kolekcija Performance marke adidas posebna je linija namijenjena sportašima. Njezine su odlike napredna tehnologija i sofisticirani stil. Proizvodi su idealni za sve koji očekuju neupitnu pouzdanost svoje sportske opreme. Žene i muškarci pronaći će savršen par u našem širokom asortimanu proizvoda adidas Performance. Inovativna obuća osigurava vam udobnost dok trenirate ili dok se natječete. Ženska i muška obuća iz adidasove kolekcije Performance izrađena je za razne sportove, npr. trčanje, nogomet ili tjelovježbu.

 

adidas Performance – najbolja obuća za sportaše

 

Kolekcija Performance marke adidas stvorena je za sportaše. Određeni se proizvodi razlikuju ovisno o namjeni, npr. sportskoj disciplini, ali su svi iznimno otporni i funkcionalni. Tehnologije kojima se koristi pri izradi obuće jamče besprijekornu podstavu i stabilizaciju stopala. Tenisice adidas Ultraboost primjer su izvanrednog proizvoda iz adidasove kolekcije Performance. Najnovije modele navedenih profesionalnih tenisica možeš pronaći u našoj trgovini. Njihovi potplati s unutrašnje strane vraćaju energiju pri svakom koraku, a s vanjske olakšavaju prianjanje za zahtjevne površine, dok odlično tekstilno gornjište omogućuje stopalima da dišu.

 

adidas Performance – cjelokupna oprema za sportaše

 

Asortiman trgovine SneakerStudio usredotočen je na sportsku obuću, uključujući proizvode adidas Ultraboost i visokokvalitetne japanke. Međutim, proizvođač nudi mnogo više od toga jer kolekciju adidas Performance ne čini samo obuća, nego i sportska odjeća. Odjeća iz kolekcije Ultraboost iznimno je učinkovita i otporna. Kao i obuća, pruža ti osjećaj udobnosti tijekom tjelovježbe tako što tjera znoj i pomaže tijelu da diše. Proizvodi iz adidasove kolekcije Performance lagani su, ali su istodobno otporni na trošenje, čak i u surovim uvjetima. Sportska odjeća dostupna je u raznim bojama i neće samo pridonijeti vašem treningu nego i vašem izgledu.

 

 

Odličan ugled robne marke bio je poticaj njemačkim dizajnerima da se ne odmaraju na lovorikama. Mogli su jednostavno stalno iznova izbacivati poznate legendarne linije (tenisice popularne među reperima iz osamdesetih trenutačno se vraćaju u modu) na tržište i zaraditi novac recikliranjem starih ideja. Međutim, umjesto toga odlučili su pokušati nešto novo, i to u svijetu mode, što je možda bilo malo iznenađujuće, ali je rezultat bio spektakularan. Kolekcija Performance marke adidas pojavila se 2004. na tržištu zahvaljujući suradnji s britanskom modnom dizajnericom Stellom McCartney. Odmah je postala hit. Ljubitelje mode oduševio je spoj sportske obuće i svijeta mode. Novi je stil postao norma koju su prigrlili i obožavatelji tjelovježbe i pratioci najnovijih modnih trendova.

 

U našoj trgovini također možeš pronaći: mušku obuću iz adidasove kolekcije Performance | žensku obuću iz adidasove kolekcije Performance

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel