Veja tenisice

Broj nađenih proizvoda: 122

Veja je francuski brend koji proizvodi obuću i modne dodatke. Njegovi proizvodi mogu se naći na više od 1800 lokacija u 45 zemalja diljem svijeta. Brend se ponosi svojim ekološkim pristupom poslovanju koji se kombinira s brigom o kvaliteti proizvoda. Iako povijest ove tvrtke nije jako duga, njene cipele već su se zaljubile u tenisice diljem svijeta. Saznajte kako se to dogodilo i otkrijte modele koji vas čekaju u asortimanu naše online trgovine!


Kratka povijest brenda Veja


Sve je počelo 2003. godine, kada su budući osnivači tvrtke - Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion - otputovali u Brazil kako bi upoznali proizvođače materijala koje su željeli koristiti u svojoj obući. Tako su upoznali uzgajivače organskog pamuka i takozvane seringueirose, odnosno sakupljače gume. Upravo su u Amazonu uspostavili proizvodni lanac za svoju tvrtku. Ime mu dolazi jednostavno iz obližnjeg sela - Veja.


Godinu dana kasnije, osnivači su oživjeli tvrtku, iako je službeno debitirala tek u veljači 2005. u Parizu. Poduzetnici su odmah prionuli na posao. Uspostavili su suradnju s francuskom dizajnericom Agnes b., a lansirali su i prvu kolekciju u kojoj je koža cipela bila obojena... povrćem. Kasnije, u Centru Pompidou, brend je predstavio liniju koju su kreirali zajedno s Christine Phung. 2008. godine lansirala je liniju tenisica namijenjenih djeci i otvorila svoj studio u Londonu.


Bio je to tek početak razvoja tvrtke. Do 2010. stekao je toliku reputaciju da su nakon otvaranja Centre Commerciala u Parizu zaposlenici mogli opsluživati ​​samo ograničeni broj kupaca tijekom vršnih sati. Oni koji su čekali u redu dobili su sladoled i kavu. Za brend Veja važan je bio i prijelaz 2012./2013. kada je osvojio dvije modne nagrade u Velikoj Britaniji, a lansirao je i kolekciju tenisica s uzorkom. Što je bilo tako nevjerojatno na njima? Njihove dizajnere inspirirale su karte profesora Grega Asnera koje prikazuju ekosustav tropskih šuma!


Veja tenisice i cipele u SneakerStudio


Ponuda SneakerStudio uključuje izbor najboljih modela francuske tvrtke Veja sneakers. Već na prvi pogled primijetit ćete da se radi o proizvodima na vrhu polica. Ne odlikuje ih samo solidna izrada ili odabir visokokvalitetnih materijala, već i promišljen dizajn koji ih čini svestranom obućom.


Međutim, ekološki aspekt kolekcije ovog jedinstvenog brenda zaslužuje pozornost. Odabirom njegovih artikala možete biti sigurni da ne štetite okolišu. Izrađene su od organskog pamuka, prirodne gume iz amazonskih šuma i posebno odabrane prirodne kože, obrađene s minimalnom količinom vode i kemikalija. Tvrtka se brine da proizvodnja njezine obuće ne utječe negativno na krčenje šuma u Amazoni.


Sve ove prednosti znače da bi svaka tenisica trebala svoj ormar opremiti Veja cipelama, zato treba Veja patike i tenisice Veja!

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel