Reebok Classic: tenisice i odjeća

Broj nađenih proizvoda: 381

Reebok Classic

Reebok Classic je kolekcija koja je prešla dug put. Evolucija ovog brenda jasno je vidljiva, na primjer, kada se usporedi izgled Classic Leather modela s ultramodernom siluetom 3D Opus Lite verzije. Iako su se prije samo nekoliko desetljeća Reebokovi proizvodi koristili uglavnom za sportsku upotrebu, sada se koriste prvenstveno u casual odjevnim kombinacijama. U asortimanu SneakerStudio pronaći ćete kako starije modele koji su već ušli u - nomen omen - klasike, tako i nove proizvode koji oduševljavaju svojom futurističkom prirodom.


Povijest brenda Reebok


Počeci ovog legendarnog brenda sežu u 19. stoljeće! Ni adidas Originals, bez premca na tržištu, ne može se pohvaliti tako dugom poviješću. Reebok su u Velikoj Britaniji osnovali trkač Joseph B. Foster i njegov otac 1985. godine. Trenutni naziv marke - na snazi ​​od 1958. - odnosi se na vrstu južnoafričke antilope: sivi ridbok.


Kad je tvrtka bila poznata kao JW Foster and Sons Limited, proizvodila je inovativne tenisice za trčanje. Revolucionarna ideja bila je korištenje posebnih šiljaka. Koristili su ga Harold Abrahams i Eric Liddell na Olimpijskim igrama 1924. godine. Upravo o tim trkačima govori popularni film "Vatrene kočije".


Trenutak nastanka Reeboka kakvog danas poznajemo bio je kraj 1950-ih, kada se natjecateljska tvrtka unuka JW Fostera - Mercury Sports - spojila s obiteljskom tvrtkom i preuzela novo ime. Od tada je brend počeo stjecati popularnost diljem svijeta. Vrhunac interesa za Reebok Classic Leather proizvode pao je 90-ih godina prošlog stoljeća. Početkom novog tisućljeća - 2006. - Adidas je preuzeo tvrtku. Ipak, obožavatelji ulične odjeće i dalje cijene cipele s oznakom Reeboka.


Najpopularniji Reebokovi modeli


Danas su Reebok Classic Leather cipele nedvojbeno najpopularniji modeli u ovoj kolekciji. Njihova povijest seže u 1983., kada su debitirali kao tenisice za trčanje. Međutim, to nije bio prvi dio ove serije. Godinu dana ranije na tržištu se pojavio ženski Reebok Freestyle. Bili su posvećeni ljubiteljima fitnessa i aktivnog načina života.


Upravo su te cipele svoju popularnost zahvalile aerobiku. Također je vrijedno obratiti pozornost na cipele Reebok Classic Nylon. Dostupne i za dame i za gospodu, dizajnirane su 1984. za rekreativno trčanje. Korištenje najlona povezuje se s nižom težinom tenisica, a korištenje inovativnih tehnologija znači maksimalno olakšanje za zglobove trkača.


Reebok ženski i muški modeli


U našoj online trgovini pronaći ćete, između ostalih, i žensku Reebok Classic, koja se, suprotno izgledu, može uspješno koristiti kao lifestyle obuća. Njihova namjena ne mora biti ograničena na sportsku upotrebu. Isto je i sa ženskim klasičnim kožnim rebocksima. Ovo je nesumnjivo najpopularniji model ove marke danas. Otuda i čest pogled na ove cipele na ulicama.


Korisnici prije svega cijene njihov neutralni karakter, koji savršeno nadopunjuje raznoliku odjeću i pristaje raznim stilovima odijevanja. Iz istog razloga su muške cipele Reebok Classic Leather visoko cijenjene. Gospoda, koja često više cijene jedan pristojan par cipela od cijelog svog ormara, biraju ove modele i lako ih kombiniraju s svakodnevnim odjevnim kombinacijama.


Reebok Classic Leather - must have u ormaru svake tenisice


Reeboki Classic je obavezan za sve koji cijene univerzalni urbani stil. Ove cipele odlikuju se svojom raznolikošću, što ih čini uvijek pravim izborom. Zahvaljujući klasičnim siluetama i prigušenim bojama, savršeno se uklapaju uz casual stilove. Bezvremenski dizajn ide ruku pod ruku s visokokvalitetnom izradom, što se pretvara u dugotrajnu i udobnu uporabu. Upoznajte se s ponudom online trgovine SneakerStudio i provjerite proizvode iz linije Classic Leather! Reebok je jamstvo zadovoljstva kupnjom.

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel