Hoka One One - tenisice

Broj nađenih proizvoda: 59
12

Hoka One One

Jogging je vaša strast. Čak i trčite nekoliko maratona godišnje. Ili možda samo želite započeti svoju avanturu trčanjem? Hoka One One obuća će raditi u svakom od ovih slučajeva! To su takozvane maksimalističke tenisice za trčanje koje pružaju izvrsnu amortizaciju i elastičnost pokreta. To je zbog jedinstvene geometrije potplata, koja zauzvrat ima više volumena i reflektirajuće pjene, kao i nižu gustoću od standardnih tenisica za trčanje. U trgovini SneakerStudio provjerite ponudu cipela ovog proizvođača! Uključuje i ženske i muške modele u raznim varijantama i bojama.


Hoka One One tenisice - Vaš pouzdan partner na treningu i za svaki dan


Brend Hoka One One osnovan je 2009. godine u Francuskoj. Osnovala su ga dva bivša zaposlenika tvrtke Salomon koja se bavi proizvodnjom odjeće, obuće i ostalih dodataka za trčanje. Gospoda su svoje znanje iskoristila za izradu tenisica za trčanje koje su danas prepoznate od strane trkača diljem svijeta. Stručnjaci se slažu da je Hoka One One revolucionirala tržište sportske obuće. Sve zahvaljujući omjeru lakoće cipele i debljine potplata i jastuka.


Zanimljivo, kako sami proizvođači cipela priznaju, inspirirali su ih brdski bicikli. Zašto? Kako se ovi bicikli kreću po vrlo teškom terenu, oni bez ikakvih problema minimiziraju udarce. Baš kao i spomenuta vrsta obuće za trčanje, koja minimizira napetost mišića tijekom vježbanja i pomaže u smanjenju učinaka umora.


No, zanimljivostima vezanim uz ove cipele tu nije kraj. Vrijeme je da kažemo nekoliko riječi o prilično tajanstvenom imenu tvrtke. Ispostavilo se da dolazi iz maorskog jezika kojim govore starosjedioci Novog Zelanda. "Onay" "Onay" u njemu znači "Vrijeme za let". To puno govori o Hoka One One cipelama, zar ne?


Jesu li ovo tenisice za trčanje za mene?


Kreatori Hoka One One priznaju da su tvrtku stvorili jer su, inspirirani planinskim stazama, željeli kreirati obuću koja će povećati izdržljivost trkača tijekom utrka. To su željeli postići osmišljavanjem cipela koje bi omogućile brže spuštanje s planina. No, puno sveobuhvatniji učinak postigli su kreiranjem obuće koja odlično funkcionira na bilo kojoj ruti - gradskoj, planinskoj, ravnoj...


Nije teško zaključiti da je Hoka One One obuća za sve trkače. Bit će pouzdan oslonac na bilo kojoj vrsti tla i prilagodit će se svakoj vrsti stopala.


Važan je i njihov intrigantan dizajn. O kakvoj boji i uzorku sanjate? Uvjeravamo vas da možete birati između njih!


Sumirajmo – koje su karakteristike Hoka One One tenisica za trčanje?


Prije svega:

  • Tehnologija mekog potplata koja pruža iznimnu udobnost i stabilnost.
  • Tehnologija Meta-Rocker, tj. jedinstvena geometrija potplata zajedno s konstrukcijom koluta, podržava prirodan korak trkača.

Active Foot Frame tehnologija, tj. konstrukcija potplata, koja se sastoji u povećanju rubova oko stopala. To je ono što daje osjećaj povezanosti s obućom i čini cipele ovog proizvođača savršenima za sve trkače.

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel