Eastpak - ruksaci, vrećice

Broj nađenih proizvoda: 99

Prostrani ruksaci Eastpak idealan su prijedlog za žene i muškarce koji funkcionalnost i originalni dizajn smatraju jednako važnim. Tvrtka se u početku bavila pripremom ruksaka namijenjenih američkoj vojsci. Military korijeni pretočeni su u nevjerojatnu izdržljivost Eastpak proizvoda, koji su danas prvenstveno atribut streetwear stylinga.


Eastpak - udobnost i moderan dizajn


Eastpak ruksaci su prije svega sinonim za praktičan transport predmeta – zgodni i prostrani džepovi pružaju zaštitu od oštećenja, a ne morate brinuti hoće li u njih stati sve što vam treba. Eastpak ruksaci, međutim, nisu samo moderni ruksaci, već i novčanici i torbe - svi ovi proizvodi imaju nelaskavi, minimalistički stil koji će nedvojbeno funkcionirati u svim okolnostima. Proizvode ovog brenda karakteriziraju i atraktivni, šareni uzorci i printevi.


Eastpak - ruksaci za svaku priliku


Velika prednost Eastpak ruksaka je njihova svestrana priroda. Možete ih koristiti u svim okolnostima, s povjerenjem da vas neće iznevjeriti. Ponajviše popularni ruksaci svoj univerzalizam duguju spomenutoj minimalističkoj estetici. Stoga je odlično rješenje kada idete u školu ili na fakultet. Jednostavan dizajn naprtnjača savršeno će se uklopiti u svakodnevnu odjeću, pa čak i uspješno nadopuniti smart casual stilove. Ako želite pokazati svoju klasu i istovremeno uživati ​​u praktičnom i funkcionalnom dodatku, pogledajte naš asortiman Eastpak ruksaka!


Proizvodi ovog američkog brenda dobro će se ponašati i u malo zahtjevnijim uvjetima. Ništa vas ne sprječava da ih ponesete sa sobom na jednodnevni izlet ili pješačenje. Ako im vjerujete tijekom aktivnog odmora, brzo ćete saznati za njihovu pouzdanost!


Eastpak - koferi za zahtjevne kupce


Među Eastpak proizvodima koje nudi trgovina SneakerStudio bili su i koferi. Radi se o praktičnim modelima na kotačima koji će se dokazati tijekom svakog putovanja. Ljubitelji zračnih putovanja bit će zadovoljni jer su dimenzije kofera prilagođene formatu kabine. To znači da takvu prtljagu lako možete unijeti u avion!


Koferi izrađeni od poliestera također imaju prednost što imaju vanjske džepove, što se ne može naći u modelima od tvrdih materijala. To vam olakšava pakiranje - bitne potrepštine koje vrijedi imati pri ruci uvijek će biti lako dostupne.


Eastpak - vrećice i bubrezi


Naš asortiman ne završava na ruksacima i koferima! Tu je i mjesto za popularne vrećice. Bubrezi na valu retro trendova vraćaju se u milost nakon privremene odsutnosti iz svijeta mode. Danas bi svaka tenisica trebala imati svoju vrećicu. Teško je pronaći praktičniji dodatak za svakodnevno nošenje stvari. Ako želite imati samo novčanik, telefon, ključeve i eventualno nekoliko osnovnih kozmetičkih proizvoda ili maramicu, ne trebate veliki ruksak ili glomaznu torbicu! Sve što trebate je vrećica pričvršćena na bokove ili obješena preko prsa.


U SneaekrStudio nudimo širok izbor vrećica za dječake i djevojčice. Brojni modeli razlikuju se po bojama i printevima pa će svatko pronaći nešto za sebe. Slično širok raspon proizvoda odnosi se i na Eastpak ruksake. Zatim posjetite našu trgovinu i nabavite ove popularne dodatke kao npr. Eastpak ruksak!

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel