Asics

Broj nađenih proizvoda: 66
12

Asics cipeleje izvrstan izbor za sve koji žele voditi aktivan životni stil. Tenisice ovog brenda često su prvi izbor sportaša – i profesionalnih i amaterskih. Nije iznenađujuće - obuća ovog japanskog proizvođača odlikuje se izvrsnim parametrima. Suvremene tehnologije povećavaju razinu udobnosti tijekom trčanja te osiguravaju higijenu i sigurnost stopala tijekom kretanja. Pritom muške cipele izgledaju sjajno, što ih čini jednostavno odabranim kao dodatak svakodnevnom stylingu. U trgovini SneakerStudio pronaći ćete brojne modele Asics cipela.


Asics cipele za odbojku i trčanje


Zahvaljujući korištenju inovativnih tehnologija, Asics cipele savršene su za sport. Jedan od najpopularnijih modela su Asics za odbojku i trčanje. Sve zahvaljujući korištenju GEL sustava amortizacije u njima. Potplat daje energiju svakim korakom i štiti korisnika od opasnih ozljeda ili ozljeda.


Uz sve ove prednosti, Asics ostaje stvarno lagan. Ovo je iznimno važno na svakoj stazi trčanja. Nije slučajno da se japanski brend vodi motom “zdrav duh u zdravom tijelu”. U cipelama ovog proizvođača zaista se sigurno i udobno možete prepustiti omiljenim sportskim disciplinama.


Asics tenisice - atraktivan dizajn


Vremena kada ste mogli trčati gradom bez brige o tome da će vas promatrati i osuđivati davno su prošla (ili možda nikada nisu ni postojala). Danas je teško trčati u staroj majici i pohabanim adicima. Ne radi se više samo o sportskom i zdravstvenom aspektu. Ono što je također važno je ispoljavanje vlastitog načina života i tretiranje trčanja kao prilike za predstavljanje. Odjeća stoga mora izgledati profesionalno, a obuća joj treba odgovarati. Asics proizvodi koji se nude u našoj trgovini lako će zadovoljiti ove uvjete.


Su dostupni Asics ženske cipeleu raznim varijantama boja i privlače poglede atraktivnim detaljima. Nudimo i nešto za muškarce.Muške cipele Asicsispunit će očekivanja i najzahtjevnijih kupaca, a svakom ormaru zasigurno će biti potreban barem jedan par takve profesionalne obuće besprijekornog izgleda.

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel