Levi's 502

Broj proizvoda: 2
Najnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Traperice Levi's 502 Taper za muškarce, 29507.0280-DarkIndigo
Traperice Levi's 502 Taper
109.90 €
Levi's - Traperice 502 29507.0031-0031
Levi's - Traperice 502
109.90 €

Levis 502 – novija verzija klasika 501

Ako spadate među ljubitelje klasika Levis 501 koji je od svoje prve pojave pokorio sve one koji posebno cijene udobnost i izdržljivost ovih vrhunskih traperica, tada ćete voljeti i model Levis 502. Naime, riječ je o vrlo sličnom modelu s vrlo malo razlika: 502 ima nešto uže nogavice ispod koljena, a širi je na području bedara, zbog čega izgleda elegantnije u odnosu na potpuno ravan model 501. Zbog užih nogavica, lijepo će padati na bilo koji par obuće koji odlučite nositi uz njega.

Zahvaljujući navedenim karakteristikama, Levis 502 jednostavnije je ubaciti u profinjenije modne kombinacije – nosite ih s omiljenim cipelama ili tenisicama te košuljama ili polo majicama i u trenu ćete postići savršen look.

Levis 502 regular – dostupan u brojnim bojama

Ako su muške traperice Levis vaša omiljena vrsta hlača, tada će vam biti drago znati da su dostupne u brojnim bojama, nijansama boja i varijanti, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onu koja će se idealno uklapati u sve vaše modne kombinacije. U slučaju da spadate u ljubitelje klasičnih modela, tada odaberite plavu boju trapera, a ako želite dodati notu modernog izričaja, tada odaberite isprani model u svjetlijoj ili tamnijoj varijanti i kombinirajte ih s majicom sa zanimljivim printom. U slučaju pak da tražite nešto što ćete bez pretjeranog razmišljanja moći kombinirati baš sa svakim komadom u vašoj garderobi, tada vam predlažemo da odaberete model u crnoj boji koji će se savršeno slagati sa svime.

Levis Strauss 502 – za ljubitelje klasike i noviteta

Neovisno o tome smatrate li se modnim klasičarom ili pak više volite pratiti najnovije trendove, Levis Strauss 502 savršena je kombinacija klasičnih linija s modernim štihom. Za klasičan look kombinirajte ih s elegantnim košuljama ili polo majicama, a za moderne kombinacije možete ih vrlo jednostavno kombinirati s majicama sa zanimljivim printom ili pak toplim duksericama, ovisno o vremenskim prilikama. No, u jednu stvar možete biti sigurni – s čime god da ih nosite, možete biti sigurni da će vaše Levis Strauss 502 igrati glavnu ulogu u toj modnoj kombinaciji i da nikako nećete moći proći neopaženo!

Levis 511 – slim model za najmodernije kombinacije

U slučaju pak da spadate u zaljubljenike slim fit traperica i hlača, tada će sigurno Levis 511 biti vaš omiljeni model. Naime, ove traperice su uske od struka do gležnja, a njihova je visina točno ispod struka. Zahvaljujući tome, lako ćete ih modno uskladiti s najnovijim komadima, a posebno će isticati obuću s kojom ih budete nosili. Levis 511 u sebi ima dovoljno elastina da zadrže svoj izgled, a istovremeno vam pruže potrebnu razinu udobnosti.

Ženske traperice Levis – bogat izbor različitih modela

Kao i kada su u pitanju muške traperice, ženske traperice Levis dostupne su u cijelom spektru različitih modela, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći one koje će idealno odgovarati vašim modnim željama, ali i svakodnevnim potrebama. Od klasičnih ravnih modela, do modernih varijanti, Levi's nudi nešto za svakoga. Naravno, dostupan je i cijeli spektar boja i nijansi trapera – izbor će iznenaditi i najveće ljubitelje traperica! U slučaju pak da tražite traperice bijele ili neke druge boje, bez brige, Levi's nudi i takve varijante, na vama je samo da istražite njegovu bogatu ponudu i pronađete one koje vam se najviše sviđaju i koje će vam idealno odgovarati!