• Obuća
      • Modne tenisice

adidas Continental 80

Broj proizvoda: 4
Najnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Dječje tenisice adidas Originals boja: crna
Dječje tenisice adidas Originals
Trenutna cijena:
51.99 €
Regularna cijena: 71.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 71.99 €
Dječje tenisice adidas Originals boja: bijela, FX6088
Dječje tenisice adidas Originals
Trenutna cijena:
49.90 €
Regularna cijena: 71.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 53.99 €
Dječje tenisice adidas OriginalsContinental 80
Dječje tenisice adidas OriginalsContinental 80
Trenutna cijena:
39.99 €
Regularna cijena: 58.99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 45.90 €
Dječje tenisice adidas OriginalsContinental 80 boja: bijela, F99787
Dječje tenisice adidas OriginalsContinental 80
Trenutna cijena:
54.90 €
Regularna cijena: 69.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 47.90 €

Jesu li vas zamorili trenutni trendovi među tenisicama koji stalno povećavaju veličine i naglašenost boja? Ako je tako, vrijeme je za adidas Continental 80. Radi se o tenisicama koje nikako nisu samo stvar prošlosti, već su ujedno i svježa promjena.

Zašto svi pričaju o Adidas Continental 80?

Nekada ne tako davno jednostavnost je bila vrhunac sofisticiranosti. Krajem 1980-ih rodio se adidas brend adidas Continental 80, vrsta tenisica koja je očarala svijet svojim čistim linijama, ležernim privlačenjem i nenametljivim karakterom.

U toku 2018, u vremenu kada je moda izgledala kao da ju je progutala eksplozija maksimalističkog dizajna, na teren odjednom ulaze tenisice Continental 80. S dizajnom koji se osvrće unatrag kako bi išao naprijed, Continental 80 brzo je nestao s polica dućana adidas kao i trgovina online adidas, iznenadivši čak i najbrže modne entuzijaste. . Ovakva nas priča o uspjehu ne treba čuditi ako se sjetimo kako su nas očaravali drugi proizvodi brenda adidas, kao što su: adidas Smith Stan , adidas Ozelia, adidas Retropy E5. Također, dobro je imati na umu kako je adidas poznati majstor u širokoj lepezi obuće kao što su adidas natikače muškeadidas tenisice ženske i adidas trenirke ženske.

Stiliranje elegancije: Kako nositi adidas Continental 80

Kliznite u par Continental 80! Upotpunite ga s kratkim zelenim hlačama za dašak pametne ležernosti, nabacite osnovnu bijelu majicu i spremni ste za svaku priliku. Alternativni izbor je primjerice umjesto Adidas Continental 80 odvažiti se na adidas natikače muške ili neki novi par iz kolekcije adidas tenisice ženske. Ove je tenisice naravno jednostavno kombinirati i uz adidas trenirke ženske kao i druge proizvode adidas branda koje možete naći u našim online trgovinama.

S druge strane, kako sunce nestaje iza oblaka, te više nema mogućnosti za jednostavno ležernost, koja može uključivati i adidas natikače muške, tako možete obući vjetronepropusnu jaknu za cool i samouvjeren izgled. Naš je zaključak da se tenisice Continental svrštavaju u sam vrh mode, uz proizvode kao što su adidas smith stan i adidas retropy e5.