• Obuća
      • Modne tenisice
      • Platnene tenisice i tenisice

Converse One Star

Broj proizvoda: 2
Najnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Tenisice Converse x Patta One Star Pro za muškarce, boja: smeđa, A03174C-BROWN
Tenisice Converse x Patta One Star Pro
Trenutna cijena:
81.90 €
Regularna cijena: 109.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 64.90 €
Kožne tenisice Converse One Star Pro boja: bež, A04242C-CREAM
Kožne tenisice Converse One Star Pro
Trenutna cijena:
74.90 €
Regularna cijena: 99.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 69.90 €

Klasika koja se Uvijek Vraća: Converse One Star Tenisice

Converse One Star su ikonični model američke pop kulture i prvi put su predstavljene još 1974 godine. Najveću popularnost stječu osamdesetih godina prošlog stoljeća kao dio skateboarding subkulture a tijekom 1990-ih postaju neizostavan dio tadašnje alternativne rock scene. Zahvaljujući njihovom jednostavnom dizajnu i brojnim bojama bile su jako popularne među pristašama streetwear modne scene. Niska silueta, gornjište od tekstila ili antilop kože, prepoznatljiv potplat i legendarni logotip zvijezde učinili su obožavanim naročito među mlađom populacijom. 

Converse One Star Eva su moderna verzija klasičnih Converse One Star tenisica koje su osuvremenjene novim tehnologijama. Znatno su lakše od prethodnika zbog EVA pjene koja se nalazi u potplatu i na taj način pruža amortizaciju i zaštitu stopalu. Vrlo su izdržljive i pogodne za različite aktivnosti poput šetnje, laganih sportskih aktivnosti, putovanja ili casual izlazaka u grad. Vrhunski spoj udobnosti i stila glavna je karakteristika ovih moderniziranih tenisica.

Beskrajne Mogućnosti Kombiniranja: Converse One Star Tenisice za Svaku Prigodu

S obzirom na to da se vremena mijenjaju davno je napušteno shvaćanja da su Converse One Star tenisice samo za mlađu populaciju te ih slobodno možete nositi dok god se osjećate mladi u srcu. Kad su žene u pitanju tenisice branda Converse moguće je nositi u bezbroj kombinacija, od sportskih pa do super elegantnih. U kombiniranju veliku ulogu igra boja tenisica. Bijele tenisice možete spariti s trapericama i ležernom bijelom košuljom na koju možete obući karirani sako od tvida. S druge strane, crne tenisice možete nositi s bijelim chino hlačama i mantilom svijetlo smeđe boje te damskom torbicom tamno smeđe boje. Duga suknja zelenkaste boje dobro će pristajati uz šareni model tenisica posebno ako u tu kombinaciju uključimo i jeans jaknu. Nećete pogriješiti ni ako ove tenisice kombinirate s kombinezonom u nekoj od klasičnih boja poput maslinaste. 

Muškarci mogu nositi Converse tenisice na jogger hlače i traperice, a ako se radi o crnim i bijelim tenisicama tada su moguće i elegantne poslovne kombinacije s tamnim hlačama i puloverom sive boje. Crno odijelo na pruge će izgledati i elegantno i otkačeno u isto vrijeme ako ga nosite s crnim tenisicama i bijelom košuljom. Osim toga i klasične tamne hlače s kariranim uzorkom mogu se kombinirati s crnim Converse tenisicama i pri tome ne izgubiti na svojoj eleganciji. Ako se odlučite za casual kombinaciju možete obući cargo hlače i majicu s kapuljačom koja bi trebala biti u boji srodnoj boji tenisica koje ste odabrali.