adidas NMD

Broj proizvoda: 4
Najnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Tenisice adidas Originals NMD R1 boja: bijela, GY7368-white
Tenisice adidas Originals NMD R1
Trenutna cijena:
81.90 €
Regularna cijena: 149.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 96.90 €
Sportske tenisice adidas HU NMD boja: crna, ID1531-black
Sportske tenisice adidas HU NMD
Trenutna cijena:
120.90 €
Regularna cijena: 219.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 130.90 €
Tenisice adidas Originals NMD R1 J boja: crna, H02333-black
Tenisice adidas Originals NMD R1 J
Trenutna cijena:
101.90 €
Regularna cijena: 119.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 76.90 €
Tenisice adidas Originals NMD boja: bijela, GZ9260-white
Tenisice adidas Originals NMD
Trenutna cijena:
119.90 €
Regularna cijena: 149.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 95.90 €

Adidas NMD tenisice su bez sumnje jedan od najprepoznatljivijih proizvoda u svijetu obuće. Ovaj brend Adidas je postavio na tržište s razlogom, jer su NMD tenisice postale pravi fenomen. Osim što su udobne i funkcionalne, ove tenisice također privlače pažnju svojim modernim dizajnom i prepoznatljivim Adidas logom.

Adidas NMD: Ikona Urbanog Stila

Kad pomislimo na brend Adidas, prva stvar koja nam padne na pamet su kvalitetni sportski proizvodi. No, Adidas NMD tenisice donose nešto više od toga. One su spoj udobnosti i stila te su postale ikona urbanog života.

U Adidas trgovinama možete pronaći širok asortiman Adidas proizvoda, uključujući NMD tenisice. Osim muških i ženskih modela, tu su i adidas natikače muške, koje su posebno popularne zbog svoje udobnosti i sportskog stila.

Za ljubitelje ženskih tenisica, Adidas nudi atraktivne opcije. Adidas tenisice ženske dolaze u različitim bojama i dizajnima, prilagođenim različitim ukusima i stilovima. Adidas trenirke ženske su savršen dodatak vašem casual izgledu. Osim što su udobne, one ističu brend Adidas kao simbol kvalitete i stila, kao što to potvrđuju i modeli adidas Retropy E5, adidas Smith Stan i adidas Ozelia.

Priuštite si stil i udobnost uz adidas NMD tenisice

Ono po ćemu se adidas NMD tenisice ističu među različitim adidas proizvodima je što Adidas NMD tenisice nude nevjerojatnu ravnotežu između mode i funkcionalnosti. Kada govorimo o udobnosti, Adidas NMD tenisice su teško nadmašiti. S njihovom posebnom tehnologijom potplata, pružaju potporu stopalu tijekom cijelog dana.

Kupovina Adidas NMD tenisica je jednostavna zahvaljujući brojnim trgovinama online Adidas. Svoje najdraže tenisice možete pronaći u različitim veličinama i bojama, prilagođene vašim željama. Tu nisu samo Adidas NMD tenisice, već i adidas Retropy E5 i adidas Smith Stan, kao i različite adidas natikače muške, adidas trenirke ženske i brojni modeli vezani uz adidas tenisice ženske. Tenisice su idealni pratitelj za svako doba godine, dok su adidas natikače muške savršena opcija za tople dane. 

Kombiniranje Adidas NMD tenisica s ostalim komadima odjeće može rezultirati izvanrednim outfitima koji istovremeno kombiniraju stil i udobnost.  Evo nekoliko savjeta o tome kako možete kombinirati Adidas NMD tenisice s različitim odjevnim komadima. Adidas NMD tenisice su popularne među ljubiteljima ulične mode. Kombinirajte ih s treger hlačama, crop topom i šiltericom kako biste stvorili cool i trendi izgled. Iako su NMD tenisice sportskog izgleda, možete ih upariti s elegantnom haljinom ili suknjom za neočekivanu i modernu kombinaciju.