adidas ZX 1K Boost

Broj proizvoda: 3
Najnovije
Spol
Veličina
Marka
Boja
Cijena
Tenisice adidas Originals ZX 1K Boost boja: bijela, GZ3549-WHT/BLK
Tenisice adidas Originals ZX 1K Boost
Trenutna cijena:
83.99 €
Regularna cijena: 119.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 71.99 €
Tenisice adidas Originals Zx 1k Boost boja: tamno plava, GY5984-LGNK/WHT
Tenisice adidas Originals Zx 1k Boost
Trenutna cijena:
58.90 €
Regularna cijena: 119.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 77.90 €
Tenisice adidas Originals Zx 1k Boost boja: crna, GY8247-CBLACK
Tenisice adidas Originals Zx 1k Boost
Trenutna cijena:
85.90 €
Regularna cijena: 109.90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 68.90 €

adidas ZX 1K Boost: revolucionarni dizajn i maksimalna udobnost

adidas, jedan od vodećih brendova u svijetu sportske obuće, nastavlja postavljati visoke standarde lansirajući svoje najnovije remek-djelo - Adidas ZX 1K Boost.

Ovaj model donosi brojna unaprjeđenja u odnosu na svoje prethodne modele, čineći ga još atraktivnijim za sportaše, ali i za ljubitelje mode. Prvo i osnovno, unaprijeđena je konstrukcija gornjeg dijela tenisica koja sada pruža veću potporu stopalu i fleksibilnost. To znači da ćete se na svakom koraku osjećati stabilnijima i bit će vam puno udobnije, čak i onda ako vježbate na tvrdim površinama. Središnji dio potplata je veoma lagan. Izrađen je od EVA pjene čime se osigurava maksimalna udobnost tijekom cijeloga dana. Svojim izgledom podsjećaju na adidas Ultraboost koje su također obogaćene raznim tehnologijama.

Retro šarm adidas ZX 1K Boost tenisica

Inspiriran dizajnom trkaćih tenisica iz prošlih desetljeća, ovaj zx 1k Boost model unosi dozu retro šarma u suvremeni svijet sportske obuće. Izrađen je od kombinacije klasičnih elemenata i modernih inovacija te stvara savršenu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. Gornjište ovih tenisica osobito se povezuje s retro stilom zahvaljujući raznim kombinacijama boja i uzoraka koji podsjećaju na prošla vremena. Ovaj zanimljiv dizajn neminovno privlači brojne pojedince koji cijene retro štih, jer tako mogu dodati dozu originalnosti svakom svom outfitu. Za adidas NMD modele također možemo reći da po svom originalnom dizajnu „iskaču“ iz uobičajenih okvira.

Retro šarm Adidas ZX 1K Boost tenisica ne samo da ih čini atraktivnima za sve ljubitelje klasičnog stila nego ujedno dodaje dubinu ovoj priči o modernoj sportskoj obući. To su, dakle, tenisice koje slave sportsku modu iz prošlih vremena, a istovremeno donose inovacije koje odgovaraju potrebama današnjih sportaša i modnih entuzijasta. Ovaj spoj prošlosti i sadašnjosti čini ZX 1K Boost posebnima i privlačnima za brojne ljubitelje sportske obuće.

adidas zx 1k Boost 2.0 – vrhunac tehnoloških inovacija

Dvoslojna konstrukcija Boost međupotplata omogućava vraćanje energije koju ste uložili svakim vašim korakom, što rezultira manjim umorom te ćete ujedno više vremena moći provesti vježbajući. To je tehnologija koja je neminovno osvojila srca trkača širom svijeta zbog svoje sposobnosti da pruži nevjerojatnu udobnost i optimalne performanse. adidas ZX 1K Boost 2.0 tenisice novi su korak unaprijed u svijetu primjene tehnologije za izradu sportske obuće. Ne donosi samo tehnička poboljšanja nego ujedno i estetska. Bez obzira na to volite li klasične boje ili hrabro eksperimentirate s uzorcima, sigurno ćete pronaći onaj model koji odražava vašu osobnost. adidas Boost 2.0. kao i adidas zx 22 Boost sinonim su za vrhunac tehnoloških inovacija kombinirajući udobnost, performanse i originalni stil. 

Otkrijte najzanimljivije kombinacije s adidas Originals zx 1k Boost tenisicama

Potražite najnovije adidas Originals zx 1k Boost tenisice i osvježite svoj stil. Ako preferirate ležerne odjevne kombinacije, ove adidas tenisice odlično će vam pristajati na traperice uskog kroja i jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava. Dodajte sportsku duksericu ili preko ramena prebacite bomber jaknu. Za nešto elegantniji izgled, kombinirajte muške ZX 1K Boost tenisice s chino hlačama i košuljom ili puloverom.

Ljubitelji urbanog stila sigurno će posegnuti za šarenim adidas tenisicama i cargo hlačama te oversized majicom sa zanimljivim printom. Ne bojte se eksperimentirati s bojama i uzorcima kako biste stvorili jedinstveni outfit. Adidas Originals ZX 1K Boost tenisice pomoći će vam u tome.