dostava

 

Vrijeme dostave

Sve narudžbe ćemo obraditi što je prije moguće, tako da ćete Vašu narudžbu primit. Ovisno o vremenu postavljanja narudžbe u našoj trgovini, narudžba će biti isporučena istog dana ili sljedeći radni dan.

Pošiljke najčešće dostavljamo unutar 4-6 radnih dana.


Sigurna dostava

Sve pošiljke pakiraju se u sigurne kartonske pakete koji štite Vaše proizvode od vanjskih utjecaja. Osim toga, pošiljke su osigurane i  osiguranje vrijedi za cijelu vrijednost pošiljke. Sve to čini kupnju u SneakerStudio.hr sigurnom i ugodnom.
 

 

 

 

 

 

 

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel