Povrat robe

 

 

Imate pravo odustati od ugovora bez ikakvog obrazloženja u roku od 30 dana.

 

Da biste ostvarili svoje pravo, morate poslati ispunjen obrazac na e-mail: info@sneakerstudio.hr

 

Možete koristiti priloženi obrazac, ali to nije potrebno. Da bi se povlačenje od ugovora ispunilo u roku, dovoljno je poslati obavijest o povlačenju prije isteka roka od 30 dana.

 

Ako se povučete iz ovog ugovora, vratit ćemo Vam sve uplate koje primimo od Vas, uključujući troškove isporuke (osim dodatnih troškova, u slučaju da ste odabrali drugačiji način isporuke umjesto načina koji smo ponudili ili ako ste odabrali najjeftiniju dostavu) i vratiti novac najkasnije trideset dana od datuma primitka obavijesti o Vašem povlaćenju od ugovora.

 

Za povrat novca koristimo isti način plaćanja koji ste odabrali u transakciji, osim ako ne navedete drugačije. Zadržat ćemo povrat novca dok ne primimo vraćenu robu natrag, ili dok ne pokažete da ste robu vratili.

Robu morate vratiti odmah ili svakako najkasnije trideset dana od dana kada ste nas obavijestili o povlačenju od ovog ugovora. Rok se smatra ispunjenim ako robu pošaljete prije roka isteka od trideset dana.

 

Cipele možete vratiti na sljedeću adresu:

 

 

GLS/Pactic/OL - Sneakerstudio
R- Stupničke Šipkovine 22, Donji Stupnik
10255, Croatia

 

 

 

 

 

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel