Povrat robe

 

 

Imate pravo odustati od ugovora u roku od 30 dana bez navođenja razloga.

 

Kako biste ostvarili svoje pravo, popunjen obrazac pošaljite u paketu s vraćenom robom.

 

Možete koristiti obrazac u prilogu, ali nije nužno. Za pravovremeni odustanak od ugovora dovoljno je poslati izjavu o odustajanju prije isteka roka od 30 dana.

 

Ako odustanete od ovog ugovora, vratit ćemo vam sve uplate primljene od vas, uključujući troškove dostave (osim dodatnih troškova ako ste odabrali način dostave koji nije onaj koji smo ponudili ili ako ste odabrali najjeftiniju dostavu) i povrat novca br. najkasnije u roku od trideset dana od dana primitka izjave o odustajanju od ugovora.

 

Za povrat koristimo isti način plaćanja koji ste odabrali za transakciju, osim ako ne navedete drugačije. Povrat će se zadržati dok ne primimo vraćenu robu ili dok ne dokažete da je roba vraćena.

Robu morate vratiti odmah, a svakako najkasnije u roku od trideset dana od dana kada ste nas obavijestili o odustajanju od ovog ugovora. Rok je ispoštovan ako robu pošaljete prije isteka trideset dana.

 

Cipele možete vratiti na adresu:

 

 

GLS/Pactic/OL - Sneakerstudio
R- Stupničke Šipkovine 22, Donji Stupnik
10255, Croatia

 

 

 

 

 

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel