O nama

SneakerStudio je novootvoreni koncept tenisica u starom dijelu Krakowa. Stara kuća s originalnim interijerom i pažljivo odabranim proizvodima, prikladno je mjesto vrlo individualnog karaktera.

 

 

Trgovina radi isključivo s pouzdanim proizvođačima koji jamče najnoviji asortiman, uključujući i ograničeni asortiman koji morate imati. Izbor u našoj trgovini je vrlo subjektivan, baziran na bezvremenskom dizajnu, funkcionalnosti, prirodnim materijalima i originalnim rješenjima. Ne počivamo na lovorikama, nego stalno proširujemo našu ponudu novih brandova i modela, tako da prikazani proizvodi uvijek reflektiraju svjetsku scenu.

 

 

Naša trgovina pruža kreativnost i jedinstvenost, puna je života i pozitivne energije Vašeg prostora. Ispunjena je ljudima koji svoj posao obavljaju sa strašću.

 

Osim redovne prodaje, želimo podržati i sudjelovati u širim kulturnim događanjima.

 

 

 

Trgovina:

ul. Starowiślna 55/3

31-035 Krakow

Radno vrijeme: 10:00 - 19:00 dnevnoOnline Shop:

 

https://sneakerstudio.com

 

FB: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

INSTA: sneakerstudio_com

 

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel