Blog

                    Sneaker Blog
LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

18/05/2021

Zar još postoji netko na svijetu tko nije čuo za LEGO kocke? Proizvođač robne marke adidas Originals još je jednom odlučio surađivati s danskim proizvođačem tih legendarnih šarenih kocki. Naziv LEGO potječe od danskog izraza „Leg godt”, koji znači „Zabavite se”. Njemački dizajneri odlučili su nadahnuće potražiti u tim kreativno osmišljenim igračkama, stoga su okupili tim LEGO × adidas, koji je potom stvorio model tenisica adidas ZX 8000 „Color Pack”. U okvirima jedinstvenog kolektivnog dizajna prepoznatljivi oblik tenisica s kraja 80-ih godina prošlog stoljeća stapa se s dizajnom legendarnih kocki. Glavnu temu dizajna tenisica, naravno, čine šarene kocke, čiji su se tipični elementi i osnovne boje preslikali izravno na model tenisica iz serije adidas ZX legendarna oblika. Tenisice su dizajnirane u jednoj boji, od potplata do gornjišta, i na sebi imaju jednu crvenu žakardnu oznaku s logotipom LEGO. Nude se u šest različitih boja: sivoj, žutoj, zelenoj, plavoj, crvenoj i crnoj. Spomenuta oznaka s logotipom na jeziku i tri bočne bijele pruge jedini su elementi koji odskaču bojom od ostatka tenisica.

Puštanje LEGO tenisica na svjetsko tržište zakazano je za 7. svibnja u vrhunskim trgovinama diljem svijeta, a među njima je i SneakerStudio.

rafcyk


 

Odabirom opcije „Prihvaćam” dopuštate tvrtki SneakerStudio upotrebu kolačića, piksela, oznaka i sličnih tehnologija. Navedene tehnologije koristimo za prikupljanje podataka o vašem uređaju i pregledniku radi praćenja vaše aktivnosti u marketinške i funkcionalne svrhe, poput prikazivanja personaliziranih oglasa i poboljšanja rada web-stranice. SneakerStudio može dijeliti te podatke s trećim stranama – uključujući oglašivačke partnere na društvenim medijima, kao što su Google, Facebook i Instagram – u marketinške svrhe. Za više informacija i za razumijevanje načina na koji koristimo vaše podatke u nužne svrhe (npr. pružanje sigurnosti, upravljanje funkcijom košarice i prijave), pročitajte našu Obavijest o privatnosti (pogledajte odjeljak Informacije o kolačićima). Više informacija
Close
pixel